Uw winkelwagen 0

Woezel en Pip Feestartikelen

Geeft u een kinderfeestje voor uw zoon of dochter en bent u op zoek naar Woezel en Pip slingers? Dan bent u bij De Vesting Feestartikelen aan het juiste adres. Dankizj een voorraad met ruim 5.000 artikelen vindt u bij ons ongetwijfeld de Woezel en Pip feestartikelen of andere versiering die u zoekt. Bij een besteding van €40,- is de verzending van uw bestelling bovendien helemaal gratis. Bekijk op uw gemak eens rond in ons aanbod of kom langs in de vestiging.

Woezel en Pip slingers, ballonnen, stickers en veel meer versiering

Wij hebben alles in huis wat maar te maken heeft met Woezel en Pip, waaronder feestelijke slingers. Alles wat u nodig heeft is voor een uitgebreid kinderfeestje is bij ons aanwezig. Denk hierbij aan:

  • Letterslingers en vlaggetjes
  • (Folie) ballonnen
  • Bordjes, tafellakens, servetten en bekers
  • Traktatiezakjes, snoepbakjes, uitnodigingen en etagères
  • Broodtrommels en drinkbekers

Servicegericht staat hoog in het vaandel

Doordat wij weten hoe lastig het soms kan zijn om een feest te organiseren, willen we u het graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom betaalt u de bestelling eenvoudig via iDEAL en krijgt u gratis verzending vanaf €40,-. Als u de bestelling voor 14:00 uur plaatst heeft u ze de volgende dag in huis. Mochten er verder nog vragen zijn, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 187 490 808 of kom langs in de vestiging!